AKTUELNO

Pored ''Zadruge'' u samom finalu našla su se još dva formata, a u sredu će se znati koji od ova tri formata će poneti titulu najinovativnijeg u 2018. godini prema američkom udruženju NATPE.

Gost voditeljke Dušice Jakovljevič večeras je Slobodan Radanović koji u emisiji "Zadruga, narod pita" odgovara na pitanja gledalaca. U jednom trenutku Dušica je saopštila veoma važnu i lepu vest koja se tiče najgledanijeg rijaliti programa ikada na našim prostorima.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Kada je bila superfinalna noć saopštena je informacija da je "Zadruga" nominovana za najbolji televizijski format u Evropi, a večeras je Dušica Jakovljević gledaocima Televizije Pink saopštila nove detalje.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Pre samo četiri dana televizija Pink je dobila pismeno obaveštenje od komisije prestižnog takmičarskog festivala NATPE, koji se ove godine održava u Budimpešti, da je njen rijaliti program ''Zadruga'' ušao u najuži izbor od 22 televizijska formata koji će se takmičiti za titulu najboljeg televizijskog programa u ovoj sezoni! Kasno večeras obavešteni smo da je Zadruga ušla u finale sa još dva evropska projekta i da će u sredu 27-og juna žiri u sastavu Manuela Caputi iz Berluskonijevog Media-seta, Marieta Temesvari iz Sony pictures television i Katarina Vyshnevska iz Film UA, odlučiti koji od tri televizijska projekta će odneti ovu prestižnu nagradu! Pored Zadruge u samom finalu našli su se i format IN THE DARK i format TWINS, a u sredu će se znati koji od ova tri formata će poneti titulu najinovativnijeg TV formata u 2018. godini prema američkom udruženju NATPE.

Autor: S. Kuvekalović

#Rijaliti Zadruga

'